ГЕРБ - СДС ще спечелим! Хората изстрадаха провала на Промяната,

...
 ГЕРБ - СДС ще спечелим! Хората изстрадаха провала на Промяната,
Коментари Харесай

Николай Нанков: ГЕРБ - СДС ще спечелим! Хората изстрадаха провала на Промяната

 

ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ще спечелим! Хората изстрадаха неуспеха на " Промяната ", написа във Facebook лидерът на листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в Ловеч Николай Нанков.

 

Ще получим доверието на хората да управляваме с опита и смирението на политици, минали през доста стихии и извлекли поучения от грешките, уточни той в обявата си.

 

" Скъпи другари, през днешния ден закриваме петата парламентарна предизборна акция за последните две години. И аз имам вяра, че тя ще е последната – ГЕРБ-СДС ще победи и ще сформира мощно, устойчиво и работещо държавно управление ", написа Нанков. И уточни, че вярва в здравия разсъдък на българските гласоподаватели - " изтощени и изплашени от задълбочаващото се възприятие за невъзможност и липса на вероятност, които " Промяната " донесе. "

 

" Хората изстрадаха неуспеха на " Промяната ". На „ вносните потенциали “, с лустрото на харвардци, само че с душата на амбулантни търговци. Шмекери. С искания ", добави той.

 

И продължи:
" Промяната " не донесе нищо положително – нито животът стана по-лесен, нито външните фактори са виновни за високата инфлация и задаващото се финансово цунами.
Цялата отговорност е на “Продължаваме смяната ” и аз съм уверен, че те ще я понесат на 2 април. Няма да са първи, както пробват да зомбират всички от телевизионния екран. Не!
ГЕРБ-СДС не просто ще спечелим тези избори! Ние ще бъдем определени от хората! Ние ще получим още веднъж тяхното доверие да управляваме.
С потенциала ни да предложим работещи решения за бързо справяне с проблемите.
С опита и смирението на политици, минали през доста стихии и извлекли поучения от грешките.
Утре е ден за размисъл. И по подигравка на ориста – денят на лъжата и шегата.
Утре е празникът на „ Продължаваме промяната “. Защото не на смешка те добре послъгваха през последните две години.
Добрата вест е, че след този ден идва истината! И тя е с номер 2 в бюлетината! "

 

 

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!     

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР